Denumire ştiinţifică: Allium schoenoprasum.
Denumire populară: ceapă perenă, arpagic, ceapa de apă, cepşoară.
Familia de plante: Alliaceae (familia cepei).
Are gustul şi aroma cepei, dar mult mai subtil şi mai puţin puternic, frunzele lungi, în formă de tubuleţe, se pot folosi atât proaspete, cât şi congelate.
La ghivece de 9 cm.
local_shipping Pentru LIVRARE GRATUITA adaugati produse in valoare de 199,00 lei
Are gustul şi aroma cepei, dar mult mai subtil şi mai puţin puternic, frunzele lungi, în formă de tubuleţe, se pot folosi atât proaspete, cât şi congelate.
Nu formează bulb mare în pământ, se foloseşte doar partea aeriană, iar după tăierea frunzelor, acestea se regenerează rapid.
Este plantă perenă.
Expunere: la soare
Înălţime plantă: 10-20 cm
Plantele sunt la ghiveci de 8x8 cm, şi sunt disponibile din luna martie.
- Denumire populara
- cepa de tuns
- Forma de prezentare
- ghiveci 9 cm
- Expunere
- soare
- Inaltime la maturitate
- 20
- Planta
- perena
- Perioada de inflorire
- V-VI
- Culoarea florilor
- roz
- Forma de crestere
- tufa
- Sol
- normal de gradina
- Caracteristici speciale
- culinar
- Distanta de plantare
- 20
- Rezistenta la ger
- zona 5 (-29º Celsius)